Millcons Nyheter!

 • 2018-09-18 03:30 Träffa oss på Scanpack 23-26 oktober

  Nu är det snart dags för Scanpackmässan i Göteborg. Återigen finns vi på plats! Du hittar vår monter i hall F. 01:62, Välkommen förbi oss så berättar vi gärna mer hur vi integrerar i konverteringsflödet för att skapa snabbhet, enkelhet och flexibilitet! 

   

 • 2018-08-08 12:30 Nya medlemmar i styrelsen.

  Vid vår bolagsstämma under försommaren valdes nya medlemmar in i vår styrelse. Vi är glada över att kunna presentera årets styrelse som ska vara med på vår fortsatta tillväxtresa!

  Kennet Båth – nyval ordförande. Grundare/VD Wonderville.

  Clas Rosdahl – nyval ledamot. Delägare och specialist inom affärsjuridik på Advokatfirman Lindahl.

  Mattias Kronberg – omval ledamot. VD/ägare Örebro ståldörrar. Tidigare försäljningsdirektör Metsä Board för Europa, Mellanöstern och Afrika.

  Från operativ/ägare finns Johan och Mårten med i styrelsen likt tidigare.

 • 2016-11-18 09:30 Lediga jobb hos oss!

  Vi söker fler maskinoperatörer. De egenskaper som karakteriserar dig är att du är resultatfokuserad samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Som operatör är du hela tiden aktiv med framplockning, konvertering, packning och truckkörning (truckvana är en fördel, men inget krav). Millcon är en arbetsplats som gillar att tänka annorlunda. Bland annat genom vår interna arbetsmetod Millcon United, som är till för att skapa en arbetsplats där vi drivs av framåtanda, utveckling och positiv kultur. Genom inspiration från lagidrotter om hur framgångsrika lag utvecklas söker vi nya sätt att skapa engagemang bland våra medarbetare. Vår ledstjärna är mästarklass

 • 2017-09-28 12:00 ÅF digitaliserar Millcons produktion

  Det nya produktionssystemet är en viktig del i Millcons digitaliseringsstrategi och ska leda till bättre utnyttjande, planering och styrning av produktionen.

  – Ökad digitalisering är en förutsättning för oss att kunna växa och samtidigt bibehålla en hög produktkvalitet och ge snabba leveranser, säger Johan Millgårdh, vd på Millcon.

  Produktionssystemet bygger på ÅFs egenutvecklade plattform ÅF MES som även används av andra kunder som Holmen, BillerudKorsnäs, Stena Recycling och Semper.

  – Med vår lösning får Millcon full kontroll över produktionen och dessutom en lösning som kan integreras med externa system hos kunder och partner, säger Richard Hellberg, uppdragsledare på ÅF.

  Driftsättning planeras i januari 2018.