Vad kan vi hjälpa er med?

Vi erbjuder pappersbruk och konverterare av pappersprodukter, legokonvertering av rulle till rulle. Vi har en årlig kapacitet på mellan 30 000 - 40 000 ton. Vår kärnverksamhet ligger i omrullning och trissning av papper och kartong där vår kompetens tillsammans med den tekniska utrustningen gör oss till ett ekonomiskt alternativ, både för pappersbruk och konverterare.

Vi har möjlighet att skära (trissa) i papper ner till 50 mm smala banor med en breddtolerans på +/- 0,25 mm. Maximala diameter på ingående material är 2100 mm och med en maxbredd på 2500 mm.

Att tillhandahålla både råvaru- och färdigvarulager tillsammans med fraktservice gör oss till en heltäckande logistikpartner, en del av hela flödeskedjan. Vi har möjlighet till godsmottagning via både väg och järnväg.

Nyheter

 • 2018-08-08 12:30 Nya medlemmar i styrelsen.

  Vid vår bolagsstämma under försommaren valdes nya medlemmar in i vår styrelse. Vi är glada över att kunna presentera årets styrelse som ska vara med på vår fortsatta tillväxtresa!

  Kennet Båth – nyval ordförande. Grundare/VD Wonderville.

  Läs mer

 • 2017-03-27 01:45 Vi välkomnar Christoffer Moberg

  Vi fortsätter förstärka vårt lag för att nå mästarklass, senaste förvärvet är Christoffer Moberg som senast kommer ifrån Billerudkorsnäs. Christoffer kommer idag, ...

  Läs mer