Millcons Nyheter!

 • 2017-03-27 01:45 Vi välkomnar Christoffer Moberg

  Vi fortsätter förstärka vårt lag för att nå mästarklass, senaste förvärvet är Christoffer Moberg som senast kommer ifrån Billerudkorsnäs. Christoffer kommer idag, den 27:e mars, tillträda rollen som Continuous Improvement Manager. Vill du komma i kontakt med Christoffer når du honom lättast på telefonnummer 019-165459 eller christoffer@millcon.se . Varmt välkommen till Millcon Christoffer!

   

 • 2017-07-04 09:00 Mattias Kronberg tar plats i styrelsen

  På årsstämman i Juni valdes Mattias Kronberg  in i styrelsen för Millcon AB. Vi är mycket glada att kunna presentera Mattias i vår styrelse där han genom sin bakgrund inom branschen kommer tillföra stor erfarenhet och kompetens.

  Mattias har tidigare bl.a. jobbat inom Metsä Board, senast som VP Sales & Marketing EMEA. Mattias är idag VD och delägare i Örebro Ståldörrar AB. Han är även verksam som affärscoach på Inkubera samt engagerad i styrelsearbete inom StyrelseAkademien Örebro.

   

  Styrelsesammansättningen i övrigt ser ut som följande: Hans Berglund Ordförande, omval. Gösta Boo ledamot, omval. Dick Johansson ledamot, omval. Johan Millgårdh ledamot, omval. Mårten Millgårdh ledamot, omval.

 • 2016-11-18 09:30 Lediga jobb hos oss!

  Vi söker fler maskinoperatörer. De egenskaper som karakteriserar dig är att du är resultatfokuserad samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Som operatör är du hela tiden aktiv med framplockning, konvertering, packning och truckkörning (truckvana är en fördel, men inget krav). Millcon är en arbetsplats som gillar att tänka annorlunda. Bland annat genom vår interna arbetsmetod Millcon United, som är till för att skapa en arbetsplats där vi drivs av framåtanda, utveckling och positiv kultur. Genom inspiration från lagidrotter om hur framgångsrika lag utvecklas söker vi nya sätt att skapa engagemang bland våra medarbetare. Vår ledstjärna är mästarklass

 • 2017-09-28 12:00 ÅF digitaliserar Millcons produktion

  Det nya produktionssystemet är en viktig del i Millcons digitaliseringsstrategi och ska leda till bättre utnyttjande, planering och styrning av produktionen.

  – Ökad digitalisering är en förutsättning för oss att kunna växa och samtidigt bibehålla en hög produktkvalitet och ge snabba leveranser, säger Johan Millgårdh, vd på Millcon.

  Produktionssystemet bygger på ÅFs egenutvecklade plattform ÅF MES som även används av andra kunder som Holmen, BillerudKorsnäs, Stena Recycling och Semper.

  – Med vår lösning får Millcon full kontroll över produktionen och dessutom en lösning som kan integreras med externa system hos kunder och partner, säger Richard Hellberg, uppdragsledare på ÅF.

  Driftsättning planeras i januari 2018.